Een aankoopmakelaar verdient geld voor u en zorgt voor een hoop rust en duidelijkheid in het proces.

TWM Makelaardij als uw aankoopmakelaar betekent:

  • Als eerste toegang tot het nieuwste woningaanbod, geheel op uw wensen afgestemd en handmatig iedere ochtend voor u verzameld.
  • Professionele, persoonlijke begeleiding van bezichtiging tot aan de notaris en daarna.
  • Wij kijken met makelaarsogen naar de woning en zorgen voor advisering op verschillende aspecten van de aankoop waaronder bouwkundig, juridisch, vereniging van eigenaren, gemeente, kadaster, erfpacht enzovoort. Wij adviseren u over dat wat belangrijk is.
  • Wij bepalen de marktwaarde van de woning en adviseren u over het uit te brengen bod, na overleg brengen we namens u de bieding uit. De bieding bevat naast de prijs ook belangrijke zaken als de opleveringsdatum, het financieringsvoorbehoud en een eventuele bouwkundige keuring. Ook begeleiden we het vastleggen van de afspraken in de koopovereenkomst, we zijn bij de eindinspectie aanwezig en bij de notariële overdracht.
  • Een huis kopen in de huidige markt is een uitdaging er zijn veel kapers op de kust, dankzij onze resultaatgerichte aanpak en ons grote netwerk hebben wij een hoge slagingskans. Wij weten wanneer het zaak is om door te pakken en laten ons niet gek maken.
  • Wij werken samen met een vaste hypotheekadviseur, het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en u heeft dan direct een professionele berekening op maat. De berekening is geheel afgestemd op uw situatie en uw wensen.
  • Aankoopopdrachten voeren wij uit op no cure, no pay basis, u betaalt één vast tarief dat van tevoren in de opdracht tot dienstverlening wordt vastgelegd. Een aankoopopdracht is al mogelijk vanaf € 2.995,-- inclusief btw