Vorige | Volgende
Aangekocht

Eemsstraat 13 B Amsterdam

Vraagprijs € 625.000 k.k.

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

020 - 2 10 14 18

info@twm-makelaardij.nl

Omschrijving

Heerlijk licht dubbel bovenhuis van 100 m² met fraai dakterras van maar liefst 22 m². De woning is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt, heeft een eigen entree vanaf de eerste verdieping en is ruim van opzet. De woning is in 2013 geheel gerenoveerd, o.a.; nieuwe keuken, sanitair, aanleg dakterras, nieuwe vloeren etc.. LIGGING De Eemsstraat is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt. In de...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 55 p/m
Bouwjaar
1931-1944
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Heerlijk licht dubbel bovenhuis van 100 m² met fraai dakterras van maar liefst 22 m². De woning is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt, heeft een eigen entree vanaf de eerste verdieping en is ruim van opzet. De woning is in 2013 geheel gerenoveerd, o.a.; nieuwe keuken, sanitair, aanleg dakterras, nieuwe vloeren etc..

LIGGING
De Eemsstraat is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt. In de directe nabijheid bevinden zich gezellige restaurantjes en leuke winkels (o.a. de Rijnstraat en de Maasstraat). Het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand en ook het centrum van Amsterdam is goed en snel te bereiken. Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, NS station Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI. Ook ten opzichte van uitvalswegen is de woning zeer gunstig gelegen, binnen enkele minuten bent u op de A1, A2 of A10. Op dit moment is er hier geen wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
Entree via een goed onderhouden trappenhuis met op de eerste verdieping de eigen entree.

Ruime hal met apart toilet op de tweede verdieping. Lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en een riante woonkeuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, aan de achterzijde. Het balkon, welke over de volledige breedte is gelegen, is middels openslaande deuren te bereiken. Tevens bevindt zich aan de rustige straatzijde nog een goed formaat werk-/slaapkamer.

Middels een trap vanuit de hal bereikt men de derde verdieping. Via de overloop op de derde verdieping is het net aangelegde dakterras (22 m²) aan de achterzijde te bereiken. De twee goed bemeten slaapkamers liggen aan de voorzijde. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel de overloop bevindt de cv-installatie.

BIJZONDERHEDEN
- Goede lay-out;
- Geheel gerenoveerd in 2013;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de jaarlijkse canon bedraagt €653,28 en wordt jaarlijks geindexeerd;
- Heerlijk dakterras van 22 m²;
- Gelegen in een rustige straat;
- Woonoppervlak: 100 m² (NEN2580);
- Parkeervergunning direct verkrijgbaar;
- Kleinschalige VvE met 3 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen €55,--.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 55 p/m
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m²
Bruto inhoud
320 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Bouwjaar ketel
2013
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Indexnummer
5
Perceel
11238
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Eemsstraat 13 B Amsterdam

naar Eemsstraat 13 B Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand