Vorige | Volgende
Aangekocht

Geuzenkade 58 - 3 Amsterdam

Vraagprijs € 345.000 k.k.

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

020-2101418

info@twm-makelaardij.nl

Omschrijving

*****English text below***** Gelegen aan de Geuzenkade in Amsterdam West een drie kamer appartement met balkon en berging in de onderbouw. Uitzicht op de grote binnentuin aan de achterzijde met aan de voorzijde een parkje en vrij zicht over de Kostverlorenkade. Het appartement maakt deel uit van een complex dat is gebouwd in 1932 en het VVE beheer is uitbesteed aan een professionele partij. De...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1932
Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water, vrij uitzicht

Omschrijving

*****English text below*****

Gelegen aan de Geuzenkade in Amsterdam West een drie kamer appartement met balkon en berging in de onderbouw. Uitzicht op de grote binnentuin aan de achterzijde met aan de voorzijde een parkje en vrij zicht over de Kostverlorenkade. Het appartement maakt deel uit van een complex dat is gebouwd in 1932 en het VVE beheer is uitbesteed aan een professionele partij. De woning is in goede staat en heeft een laminaat vloer over het geheel.

Locatie
Dit gedeelte van de Baarsjes staat ook bekend als de Geuzenbuurt, grenzend aan Oud West en de Jordaan. De Wiegbrug over en je bent met een paar minuten in het centrum, de tramhalte op loopafstand voor goed openbaar vervoer maar ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Amsterdam West heeft heel veel te bieden, alles wat Amsterdam leuk maakt in de buurt maar toch kan de Geuzenkade worden getypeerd als een rustige locatie met centrale ligging.

Indeling
Gezamenlijke voordeur, trap naar derde en tevens bovenste verdieping. Toegang tot de woning, hal met aan de achterzijde een dichte keuken, volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Naastgelegen de (hoofd) slaapkamer van goed formaat, beide geven toegang tot het balkon over de gehele breedte (W) met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer aan de voorzijde heb je heel fijn uitzicht over het parkje en het water van de Kostverlorenkade. De tweede (slaap)kamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en tevens aan de voorzijde gelegen.

Bijzonderheden
-Erfpacht tijdvak 2068 jaarlijkse canon eu 270 p/j
-Aanvraag overstap en indicatie ter inzage
-Professioneel beheerde VVE, bijdrage eu 103 p/m
-WOZ 2019 eu 360.000
-CV HR ECO 2017
-Energielabel D
-Dubbel glas
-Gemeenschappelijke binnentuin
-Roerende goederen ter overname conform lijst van zaken
-Oplevering in overleg, kan snel

**** English text *****

Located in Amsterdam West on the Geuzenkade a 2 bed apartment with balcony and private storage in the basement. Overlooking a large communal garden at the back and a park and waterview at the front, lovely green surroundings. The apartment is part of a complex built in 1932 and the House Owners Association is professionally managed. The home is in good condition and has laminated flooring.

Location
This part of Amsterdam west is called the Baarsjes and this particular area the Geuzenbuurt. Minutes bike ride from the city centre and the Jordaan and a tramlinestop on walking distance for good public transport. Amsterdam West has lots to offer and all amenities the city has to offer nearby The Geuzenkade can be classified as a quiet but central location.

Lay out
Communal entrance, stairs to third and top floor. Access to the home, hall with kitchen at the back. Fully equipped with all appliances and space for the washing machine. Adjoining the good sized master bedroom, both give access to the balcony (W) over the full width and overlooking the communal garden. The bathroom is situated in the center with shower, sink and toilet. The livingroom at the front has a nice view over the park and Kostverlorenvaart, as does the second (bed)room which is accessable from the living.

Details
-Leasehold period until 2068, yearly lease eu 270
-Application and indication fixing leasehold available
-Proffessionally managed HOA, contribution eu 103 p/m
-WOZ value eu 360.000
-CH HR ECO 2017
-Energy label D
-Double glazing
-Communal garden
-Moveable items as per list of items
-Delivery in consultation, readily available

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
49 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
3 m²
Bruto inhoud
164 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HR ECO
Bouwjaar ketel
2017
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten Noord-Holland
Sectie
L
Indexnummer
34
Perceel
3120
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Geuzenkade 58 - 3 Amsterdam

naar Geuzenkade 58 - 3 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand