Vorige | Volgende
Verkocht

H. Cleyndertweg 427 AMSTERDAM

Koopsom € 37.500 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020 2101418

info@twm-makelaardij.nl

Omschrijving

Gunstig gelegen garagebox te koop aangeboden. De garagebox heeft lengte van 5,54 en is 2,90 breed. Comfortabel parkeren dus. De garagebox is voorzien van elektra- en wateraansluiting. de deur opent elektrisch. De maandelijkse servicekosten bedragen € 23,92 De H. Cleyndertweg ligt op 5 minuten lopen van metrostation Noord (Noord/Zuidlijn en goede busverbindingen door de hele regio) en winkelcentrum...

Kenmerken

Soort
Parkeergelegenheid
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Gunstig gelegen garagebox te koop aangeboden. De garagebox heeft lengte van 5,54 en is 2,90 breed. Comfortabel parkeren dus. De garagebox is voorzien van elektra- en wateraansluiting. de deur opent elektrisch.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 23,92

De H. Cleyndertweg ligt op 5 minuten lopen van metrostation Noord (Noord/Zuidlijn en goede busverbindingen door de hele regio) en winkelcentrum Boven 't IJ. Met metrolijn 52 bent u in 5 minuten in het centrum van Amsterdam en in 15 min op de Zuidas. De verjonging is in deze buurt vol aan de gang. Dit komt onder andere door de komst van deze moderne metrolijn, een nieuwe bioscoop en alle nieuwbouw in de omgeving. Er zijn veel winkels, supermarkten en leuke horecagelegenheden op loopafstand. Leuke hotspots zoals de NDSM-werf; waar veel markten festivals worden gehouden, Noorderlicht, Loetje aan 't IJ en Pllek, zijn op de fiets binnen een mum van tijd te bereiken. Ook uitvalswegen zoals de A10, A8 en A5 zijn snel te bereiken en parkeren kan voor de deur.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AL
Indexnummer
104
Perceel
3615
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Garage

Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water, met elektrische deur

Foto's

Kaart H. Cleyndertweg 427 AMSTERDAM

naar H. Cleyndertweg 427 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand