TWM Makelaardij is opgericht in 2017, zaken doen met TWM Makelaardij betekent duidelijke afspraken, geen kleine lettertjes, een korte lijn van communicatie en 100% inzet en enthousiasme!

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord aan de Ridderspoorweg en is het middelpunt van ons werkgebied.

De regio waar wij werken is het best te omschrijven als groot Amsterdam met ten noorden de regio Purmerend / Zaanstreek tot en met Amstelveen.

We hebben jarenlange ervaring in het vak en in ons werkgebied, we hebben bouwkundige kennis, juridische kennis en daarnaast passie en enthousiasme voor het verwezenlijken van uw woonwensen.

Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van onroerend goed, wij kunnen het gehele proces op een ontspannen manier verzorgen en ontzorgen zodat de opdracht vlekkeloos verloopt.

Ons team bestaat uit twee makelaars: Tim Wormsbecher en Wesley Hoeve en Richard van Vliet op de binnendienst.

Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn alle collega’s ten alle tijden op de hoogte van de bijzonderheden van uw dossier.

Onze medewerkers hebben bij diverse grote makelaarskantoren gewerkt en ook de (krediet)crisis van 2008 mee gemaakt.

Wij weten als geen ander hoe het is om in een mindere woningmarkt te rennen voor cliënten en het allerbeste resultaat te halen. Dat doen wij nog steeds in de huidige woningmarkt met als speerpunten kwaliteit, persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte aanpak.

Wij vinden het fantastisch om u te mogen begeleiden, of dit nu overdag,  ’s avonds of in het weekend is, u mag van ons volle toewijding verwachten.