Vorige | Volgende
Aangekocht

Lomanstraat 12 hs Amsterdam

Vraagprijs € 1.300.000 k.k.

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

020-2101418

info@twm-makelaardij.nl

Omschrijving

*English Below* Dit dubbel benedenhuis is gelegen, op EIGEN GROND, in een van de mooiste straten van Amsterdam Zuid. De woning heeft een woonoppervlak van 138 m2, heeft een fraai aangelegde achtertuin, een balkon aan de voorzijde op de eerste verdieping en een souterrain van circa 10 m² wat ideaal kan fungeren als wijnkelder. De keuken (2017) en de badkamer en de vloeren zijn in 2012 allemaal...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Ligging
Aan rustige weg

Omschrijving

*English Below*

Dit dubbel benedenhuis is gelegen, op EIGEN GROND, in een van de mooiste straten van Amsterdam Zuid. De woning heeft een woonoppervlak van 138 m2, heeft een fraai aangelegde achtertuin, een balkon aan de voorzijde op de eerste verdieping en een souterrain van circa 10 m² wat ideaal kan fungeren als wijnkelder. De keuken (2017) en de badkamer en de vloeren zijn in 2012 allemaal vernieuwd.

ENKELE KENMERKEN
- EIGEN GROND;
- Fantastische locatie in Oud Zuid
- Groen uitzicht in rustige straat
- Woonoppervlak 138 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Fraai bestrate achtertuin en balkon (1e verdieping) aan de voorzijde
- Fraaie ornamenten plafonds
- Keuken 2017, badkamer en vloeren uit 2012.
- VVE bestaande uit 2 leden.
- Fraaie houten vloer
- Potentiële wijnkelder

INDELING
Begane grond: Entree voorzien van granito vloer, tochtportaal, hal, kelderverdieping, toilet, zitkamer, eetkamer en open keuken. Zitkamer is voorzien van een schouw en haard, de eetkamer geeft toegang tot de gezellige tuin middels openslaande deuren. De open keuken met granieten werkblad kent een U-opstelling en is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een 6 pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap en een vaatwasser. De keuken geeft net als de eetkamer toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: De slaapkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot de ruime inloopkast beschikt over een balkon op het zuiden. Eén slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een Frans balkon (ligging noord) en een tweede slaapkamer aan de achterzijde is nu in gebruik als kantoor. De badkamer is voorzien van een vrij-hangend toilet, een inloopdouche, een luxe wastafelcombinatie en een ligbad.
Op de overloop is een kast aanwezig met de CV-opstelling (2014) en met aansluiting voor wasmachine en droger.

Buitenruimte: Op de eerste verdieping bevinden zich een Frans balkon aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde van de woning. De fraai aangelegde tuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en de keuken. De oppervlakte van de tuin is circa 43 m2.
De woning is voorzien van een prachtige parket vloer. Het toilet op de begane grond en de badkamer zijn in 2012 gemoderniseerd. De uitbouw van de keuken is in 2017 gerealiseerd.

************************

This double ground floor house is located on OWN GROUND, in one of the most beautiful streets of Amsterdam South. The house has a living space of 138 m2, has a beautifully landscaped backyard, a balcony at the front on the first floor and a basement of approximately 10 m² which can ideally serve as a wine cellar. The kitchen (2017) and the bathroom and floors were all renewed in 2012.

A FEW FEATURES
- OWN GROUND;
- Fantastic location in Oud Zuid
- Green view in a quiet street
- Living area 138 m² (NEN2580 measurement report available)
- Beautifully paved backyard and balcony (1st floor) at the front
- Beautiful ornamental ceilings
- Kitchen 2017, bathroom and floors from 2012.
- VVE consisting of 2 members.
- Beautiful wooden floor
- Potential wine cellar

LAYOUT
Ground floor: Entrance with granito floor, tour portal, hall, basement, toilet, lounge, dining room and open kitchen. Sitting room has a fireplace and fireplace, the dining room gives access to the cozy garden through French doors. The open kitchen with granite worktop has a U-shape and is equipped with modern equipment, including a 6 burner gas stove with double oven, extractor hood and a dishwasher. Like the dining room, the kitchen gives access to the garden.

First floor: The bedroom at the front of the house with access to the spacious walk-in closet has a south-facing balcony. One bedroom at the rear is equipped with a French balcony (north orientation) and a second bedroom at the rear is now used as an office. The bathroom has a free-hanging toilet, a walk-in shower, a luxurious washbasin combination and a bathtub.
On the landing is a cupboard with the CV preparation (2014) and with connection for washing machine and dryer.

Outdoor space: On the first floor there are a French balcony at the rear and a balcony at the front of the house. The beautifully landscaped garden is accessible from the living room and the kitchen. The surface of the garden is approximately 43 m2.
The house has a beautiful parquet floor. The toilet on the ground floor and the bathroom were modernized in 2012. The kitchen was expanded in 2017.

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
138 m²
Overige inpandige ruimte
10 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m²
Externe bergruimte
2 m²
Bruto inhoud
569 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
U
Indexnummer
1
Perceel
11070
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg

Foto's

Kaart Lomanstraat 12 hs Amsterdam

naar Lomanstraat 12 hs Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand