Vorige | Volgende
Aangekocht

Madurastraat 2 G AMSTERDAM

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

020-2101418

info@twm-makelaardij.nl

Omschrijving

Een in juli 2020 gerenoveerd ruim en licht 3-kamer hoekappartement beschikbaar in Amsterdam Oost, Indische buurt. De woning beschikt over 2 slaapkamers en een ruim dakterras van 18 m2. Tijdens de renovatie is oa de keuken compleet vernieuwd, de woning opnieuw geschilderd en een tweede slaapkamer gecreëerd. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex, welke in 1993 is...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1994
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Een in juli 2020 gerenoveerd ruim en licht 3-kamer hoekappartement beschikbaar in Amsterdam Oost, Indische buurt.
De woning beschikt over 2 slaapkamers en een ruim dakterras van 18 m2. Tijdens de renovatie is oa de keuken compleet vernieuwd, de woning opnieuw geschilderd en een tweede slaapkamer gecreëerd. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex, welke in 1993 is opgeleverd.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De Madurastraat ligt centraal in het gewilde stadsdeel Oost, in de buurt van het Oosterpark en de beroemde Dappermarkt. Dit is het bruisende centrum van Oost met alle nieuwe, hippe bars en restaurants direct om de hoek. Op loopafstand van de woning vind je onder meer: Bar Basquiat, Walters Woodbury Bar, Bar Botanique, Brouwerij het IJ, De Biertuin. Naast de Dappermarkt kun je in Oostpoort, de Eerste van Swindenstaat en Javastraat terecht voor de dagelijkse boodschappen.

De bereikbaarheid is uitstekend. De ringweg A10 ligt op enkele autominuten afstand. In de directe omgeving treft u een overdaad aan openbaar vervoermogelijkheden. De nodige bus- en tramverbindingen brengen u naar alle hoeken van de stad. Daarnaast bevindt het Muiderpoortstation zich op vijf minuten loopafstand van de woning.

In deze omgeving is een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat er een wachttijd is van 4 maanden voor het aanvragen van een vergunning.

INDELING
Middels gemeenschappelijk entree en trappenhuis bereikt u de woning op de vierde etage. De entree is zeer ruim waardoor er voldoende plek is om eventueel een garderobe kast te plaatsen. Vanuit de hal is de eerste slaapkamer, woonkamer, apart toilet, badkamer en het dakterras te bereiken. De woonkamer is gelegen in de hoek van het pand en heeft door de vele raampartijen een uniek en vrij uitzicht. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer, gelegen op het westen, een heerlijke plek om van de zonsondergang te genieten. De moderne en nieuwe keuken (juli 2020) heeft een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is ook de 2e slaapkamer te bereiken. De 2e kamer is uitermate geschikt als kantoorruimte aan huis (werkkamer) of kinderkamer.
De ruime badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en wastafel.
Het dakterras van 18 m2 is een verlengstuk van deze fraaie woning en een heerlijke plek om 's ochtends te ontbijten of 's avonds lekker te ontspannen na een lange dag op je werk.
Op de begane grond is tevens nog een eigen berging aanwezig.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak is afgekocht en loopt tot 15-02-2043. De algemene bepalingen 1966 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht.

De indicatie die eigenaar nu vanuit de gemeente heeft ontvangen is als volgt:
- Vastklikken nieuwe canon vanaf 15-02-2043 bedraagt € 664,15
- Afkopen alleen eeuwigdurende canon bedraagt € 14.619,-

Deze aanvraag is nog in behandeling bij de afdeling erfpacht van de gemeente Amsterdam, de officiële aanbieding is nog niet door de eigenaar ontvangen.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een twee kamer-woning met dakterras en terrasje aan straatzijde gelegen op de vierde verdieping met berging op de begane grond van het gebouw, plaatselijke bekend als Madurastraat 2G te 1094 GL Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie S complexaanduiding 8702-A, appartementsindex 7, uitmakende het drie/dertigste (3/30ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Madurastraat 2A - 2G' en is in eigen beheer. De maandelijkse bijdrage is €80,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Bovenste etage
- 2 Slaapkamers
- In juli 2020 grondig gerenoveerd. oa. nieuwe keuken, schilderwerk, gedeeltelijk nieuw stucwerk, gerenoveerde parketvloer
- Balkon en dakterras van 18 m2
- Erfpacht afgekocht tot 2043, eeuwigdurende afkoop is aangevraagd
- Berging op de begane grond

------------------------------------------------------------

A spacious and bright 3-room corner apartment, renovated in July 2020, available in Amsterdam East, Indonesian neighbourhood.
The house has 2 bedrooms and a spacious roof terrace of 18 m2. During the renovation, the kitchen was completely renewed, the house repainted and a second bedroom was created. The apartment is part of a small-scale apartment complex, which was completed in 1993.

AREA AND ACCESSIBILITY
The Madurastraat is centrally located in the popular East district, near the Oosterpark and the famous Dappermarkt. This is the bustling centre of East with all new, hip bars and restaurants right around the corner. Within walking distance of the house you will find: Bar Basquiat, Walters Woodbury Bar, Bar Botanique, Brouwerij het IJ, De Biertuin. In addition to the Dappermarkt, you can go to Oostpoort, Eerste van Swindenstaat and Javastraat for your daily shopping.
Accessibility is excellent. The A10 ring road is a few minutes away by car. In the immediate vicinity you will find an abundance of public transport options. The necessary bus and tram connections take you to all corners of the city. In addition, Muiderpoort station is only a two-minute walk.
A parking permit is required in this area. The municipality of Amsterdam indicates a waiting list of 4 months for applying for a permit.

LAYOUT
You reach the house on the fourth floor through a communal entrance and staircase. The entrance is very spacious, so there is plenty of space to place a wardrobe if necessary. From the hall you can access the first bedroom, living room, separate toilet, bathroom and the roof terrace. The living room is located in the corner of the building and has unique and unobstructed views through its many windows. The west-facing balcony is accessible from the living room, a wonderful place to enjoy the sunset. The modern and new kitchen (July 2020) has a 5-burner gas stove, oven, microwave, dishwasher and fridge with freezer. The 2nd bedroom can also be accessed from the kitchen. The 2nd room is ideal as an office space at home (study) or children's room.
The bathroom has a walk-in shower, toilet and wash basin.
The roof terrace of 18 m2 is an extension of this beautiful home and a wonderful place to have breakfast in the morning or to relax in the evening after a long day at work.

There is also a private storage room on the ground floor.

PARTICULARS
- Top floor
- 2 Bedrooms
- Thoroughly renovated in July 2020: new kitchen, paintwork, partly new plastering, renovated parquet flooring
- Balcony and roof terrace of 18 m2
- Annual lease payments surrendered until 2043, perpetual surrender has been requested
- Private storage room on the ground floor

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
67 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
21 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
205 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
CR Remeha Tzerra
Bouwjaar ketel
2017
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
S
Indexnummer
7
Perceel
8702
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Madurastraat 2 G AMSTERDAM

naar Madurastraat 2 G AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand