Van plan uw woning te verkopen en benieuwd naar de waarde? Wij kunnen dan een gratis verkoopadvies uitbrengen. In dat geval heeft u geen taxatierapport nodig. 

In een groot aantal gevallen is wel een (gevalideerd) taxatierapport nodig. TWM Makelaardij kan voor u snel, foutloos en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek voor de aankoop van een woning maar ook bij het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing.

Wist u dat u wellicht honderden euro’s per maand kunt besparen?

Door de aantrekkende woningmarkt zijn veel woningen flink in waarde gestegen, de geldverstrekkers hebben hierdoor minder risico en dit kan u veel geld schelen doordat zij dan vaak akkoord gaan met een verlaging van de hypotheekrente omdat u in een lagere risicoklasse kan uitkomen. Hiervoor heeft u wel een goed onderbouwd taxatierapport nodig. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zij valideren de door ons uitgebrachte rapporten, zij zijn degene die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle(validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Wij hebben een all-inclusive tarief van € 550,-- voor een NWWI gevalideerd taxatierapport. Dus inclusief 21 % btw, kadasterkosten en validatiekosten. In bepaalde gevallen, zoals bij verbouwing, geldt een opslag van € 35,-- voor een extra marktwaarde.

In 95% van de gevallen is het rapport al klaar binnen één werkdag na de opname van de woning door onze taxateur. 

Vanwege gewijzigde eisen die worden gesteld aan taxaties in verhuurde staat en/of beleggingstaxaties voeren wij sinds 1 september 2019 géén dergelijke taxaties meer uit. 

 

Direct een gevalideerde taxatie aanvragen?