In een groot aantal gevallen is een (gevalideerd) taxatierapport nodig. TWM Makelaardij kan voor u snel, foutloos en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek voor de aankoop van een woning maar ook bij het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing.

Wist u dat u wellicht honderden euro’s per maand kunt besparen?

Door de aantrekkende woningmarkt zijn veel woningen flink in waarde gestegen, de geldverstrekkers hebben hierdoor minder risico en dit kan u veel geld schelen doordat zij dan vaak akkoord gaan met een verlaging van de hypotheekrente omdat u in een lagere risicoklasse kan uitkomen. Hiervoor heeft u wel een goed onderbouwd taxatierapport nodig. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie en Ivalidatie, dit zijn validatiekantoren die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle(validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur. Wij hebben een vast tarief all-inclusive vanaf € 442,65 voor een reguliere taxatie en € 485,-- voor een gevalideerd taxatierapport. Dus inclusief 21 % btw, kadasterkosten en eventuele validatiekosten. Bij een extra marktwaarde zoals na verbouwing of in verhuurde staat geldt een opslag van € 30,--

De gemiddelde doorlooptijd van een taxatie is 3 á 4 werkdagen

Direct een gevalideerde taxatie aanvragen?